Monday, February 10, 2014

~hai hai hai......~

salam hari isnin....
moga di hari isnin, anda semua berada dalam keadaan sihat dan ceria2 selalu... :)
ermmm...dah lama x menceloteh kat blog kan...
nak je menceloteh, tp kekangan masa...
terhad sangat2....
since dah kerja ni kan...
even, sendiri yang uruskan masa kerja, tp rasa mcm....
mcm banyak lagi perkara lain yg perlu di buat sebelum nak merepek kat blog ni...
hehehe.....

life so far so good...
alhamdulillah, dah dpt cope sikit dgn kerja...
kenkadang terfikir, rs mcm x percaya my life akan jadi mcm ni...
totally berubah....360'....
since resign dari ijn dulu...
tp insyaallah, ada hikmah di atas semua ini...
ini adalah perjalanan hidup yang telah di aturkan oleh allah swt utk hambanya ini..
maka, terima la seadanya....

anak2 pun so far so good....
sekolah ok, bbsitter ok,
alhamdulillah di permudah kan segala urusan.....

kerja pun ok je...
nak kata hebat tu xla sbb ada org yg lagi hebat dari kita...
but alhamdulillah, rezeki x pernah putus,
ada je yg call mintak quotation, nak ambik insuran utk anak, diri sendiri...
even kenkdg rs mcm ramai nya ejen insuran kat malaysia ni,
boleh ke nak survive....but alhamdulillah, ada je rezeki yang masuk utk kita...
ye la..dah klau allah kata tu adalah rezeki kita, mmg x ke mana la kan....

tu je la cite my life skrg ni...
semoga segala urusan harian saya dan keluarga di permudahkan....
insyaallah.....

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Alhamdulillah

Cho Zila said...

syukur apa adanya.. moga hidup kita mendapat keberkatan dariNya..

zety said...

semoga dimudahkan urusan ana..mish uuu