Thursday, April 3, 2014

~saya pun nak jugakkkkkk...~

hi all, bertemu lagi kita di alam maya...:)

ok, sebelum ni, cite pasal present ajmal kan,
now sbb masa beli kan present tu, semua anak2 ada,
so, harus la nak jugak kan.....

so, mama dan papa suruh dia pilih sendiri....
end up, mama yg pilih kan sbnar nya...
hahahaha,
tp harga nya harus la murah dari birthday boy punya,
mr azam punya style mmg gitu,
every year, beli kan birthday present utk anak2,
mesti yg x sambut birthday pun dpt....
tp yg murah sikit la....

so, mama pilih kan lego apa kebenda ntah nama dia....
ni siap dgn bekas dia sekali,
so, senang sikit nak simpan,
xde la merata2 kan.....
and dia pun sama mcm abg nya,
sampai rumah, mandi2 terus pasang...
x dinner pun, sanggup mengadap je benda tu...
sunyi sepi jadi rumah tu sekejap
hahahahahaha.....

mama : mama x percaya la aqil boleh pasang lego tu
aqil : oooo mama x percaya, xpe..xpe...nnti aqil dah siap, mama tgk la....

hahahaha....ye la tu nak oi...
end up mr azam yg tlg pasang kan....tp masih mengaku dia yg banyak buat..
papa just tolong sikit2 je....
hihihihi.....



untuk arissa yilek,
sbb dah lewat....mama kepenatan....
papa nak pancing mama nak beli kan something utk mama pun,
mama dah xnak...sgt2 penat...
next time la ye papa....

aqil sgt mengelat, sblm smpai jusco,

aqil: mama, jgn lupa beli kan biskut arissa, biskut dia dah habis,
mama : ok, mama yang menurut perintah....:)

bila dah sampai,

lepas pusing2 g beli mainan, baru la nak g beli groceries.....

aqil; mama, papa, aqil dah penat, jom balik
mama: eh mana boleh, biskut arissa x beli lg...
aqil : ala...lain kali la..aqil dah penat.....

ngelat kan awak ni aqil.....
nakal....hahahaha...

1 comment:

zety said...

cengelat pon xpe kan ..asal dpt ape yg diidamm kih3