Friday, December 25, 2009

~.......~

xtau nak letak tajuk apa...
sbb nya..apa yg tertulis ni mengikut apa yg terlintas di fikiran skrg ni je....
hu3x..brp hr je lg nak keje..rs malas pun ada..
rs x sabar pun ada...
tp semlm ms lunch dgn my boss pun dia dah bgtau,
paperwork menimbun2 menanti aku..ho3x....
x suka sgt mendengar nya.....:)

kalau ikut hati, nak je sambung cuti smpai new year,
tp memandangkan company aku ni punya undang2,
kalau nak bw cuti, at least kena ada 5 hr...
hu3x..5 hr tu..sepanjang 5 thn aku keje, cuti x pernah x abis...
cuma thn ni je berbaki 6 hr....
best2....tu yg kalau nak ambik 3 hr, lg 3 hr aku kena burn...
xnak la teman...baik teman masuk keje....
lgpun teman sure...
3 hr tu akan dipenuhi dgn cerita2 dr budak2 ofis sepanjang ketiadaan teman..
maklum la..teman ni kan "wartawan" lower ground floor kat ofis tu...
hu3x....
erm..tetiba xde idea nak menulis....
chow dulu la...jumpa lg on tuesday..
tu pun kalu sempat update blog ya...bye bye....

owh x lupa juga nak bgtau..
hanya sekadar renungan....
berat teman pg td teman timbang dah 42kg...
hu3x..bberat ms form 3 dulu...
so, renung2 kan camna teman skrg ni ye..:)....

2 comments:

Nana said...

bole ak c/f cuti tu ke thn depan co kita kena abeskan juga tahun tu

Lovely Emy said...

42 kg je.? wow, ringan gilerr, mcm kita masa form berapa ntah, hehee.. :p