Tuesday, December 29, 2009

~oh blog oh facebook~

owh...dah separuh hari keje....
tp apa2 ntah keje aku buat.....
sian lak aku rs blog nih...
sejak aktif berfacebook rs cam terabai lak blog ku ni...
xpe blog..jgn risau..nnti dpt kabel, aku aktif balik....
tunggu la dpt kabel dulu...
banyak benor gmbr kat fon tu nak transfer..
aku takut nnti dpt kabel, aku dah malas nak cite2..
he3x..bleh gitu....

erm...sian ajmal pg td tau..
meraung2 dia nak ikut aku dgn mr azam...
seb baik "abah" dia ada...
kul 10 td aku call bbsitter, dia kabo..lama ajmal nangis...
ish ajmal...padahal dah seminggu aku kabo dia,
aku nak kena keje dah...nak hntr dia umah mak la plak..
suruh dia jg baby aqil baik2...
ok je dia angguk...paham la tu konon2 nya
tp pg td...waa....kuat gile dia nangis....
xpe ajmal..td uncle john dah belanja ajmal kek coklat..
nnti ptg kita mkn kek coklat ye...:)...

hr ni rs confident je jln..
sbb pakai selipar murahan baru...
dah lama nak tukar tp x tertukar2...
dah nazak sgt selipar tu....
tu br ni pegi gak cr yg murahan baru....
kalu ada kable bleh la menunjuk2 tunjuk..

erm..apa aku mengarut ni....

3 comments:

Nana said...

hehe,,skang ni kita sejak memenjak aktip fb blog tak terabai.kdg2 dua2 cite ada kt blog & fb heheh

~ana~ said...

nana...kalau fair xpe..x kisah ar cite sama pun...ni x fair..sian lak rs nya..ha3x...

~ana~ said...
This comment has been removed by the author.