Tuesday, September 9, 2008

layan je...

hah hah hah..ni gara2 sue la tanya aku semlm either aku ade blog ke x...actually blog ni dah lama but i never post anything...just suke2 buat blog..tp rs skrg ni cam nak xtive je xtvt berblogging ni...boleh caye ke nih...sedangkan fotopages tu dah berhabuk br nak update..erm..ni nak berblogging lak..
huh...nnti shukor dgn abg hasnul kecoh2 kat mr nada yg aku pun dah start blogging..td aku ade ckp kat dia psl blog aku ni..siap dtg kat tmpt aku nak tgk blog aku..huh!
..lantak le deme...

erm...xtau nak citer ape...xpe la..nnti2 la...ni br permulaan...nnti kalu ade cite, aku citer...heh heh heh...

1 comment:

Cik Musang said...

caya la ana dah start blogging gak..