Monday, August 17, 2009

~holiday inn glenmarie...~

owh..udah brp hari nampak nya blog ku tidak ber update..camna nak jd blogger tegar nih..hu3x...

erm..citer banyak tp nak update malas...sudah nya aku update la citer br..citer2 lama..erm..berkubur la cam tu je..he3x...

actually ni cite semlm..16/8...aku kena g course kat holiday inn glenmarie..awal2 nya x mo g..tp bila nama dah naik, nak x nak terpaksa la berpisah sementara dgn anak teruna di hari minggu..mr azam keje kul 2 ptg, maka nya pg tu b4 dia g keje, dia kena la hntr anak teruna kami ke rumah my MIL..mintak tlg mama jaga kan utk separuh hari..so, nnti ptg, aku balik, aku la plak ambik ajmal....

erm..course nya xde la apa sgt..more to makan2..erm..1st time aku smpai area glenmarie ni..sgt takut sesat sbb mmg x pernah smpai sini..tgk map google pun aku blur lg..last2 tawakal je..ikut je gmbrn yg my boss dgn mr azam bg...ofis sediakan transportation but aku malas la..drive sendiri ok skit..at least bleh kenal jalan kan...

course start kul 9 pg..kul 810 aku kuar umah..sempat lg g isi minyak..hampes la plak..pump tu xnak terima ct card aku..try 2-3 kali error gak..try mr azam punya pun sama gak..aku dah fed up dah..dah la xde cash..seb baik atm ok, g ambik duit dulu br ok..br tau rupa2 nya ct card mesin offline..siut je....last2 kul 835 br aku gerak dr stsn minyak shell desa petaling..

mmg gile rs aku pecut kereta kat federal hway tu..seb baik kereta pun x banyak, exit je kat airport subang tu, aku terus call boss aku, boss aku bg direction sikit..aku pun cr sendiri..kul 9, aku dah smpai holiday inn glenmarie..pergh..dahsyat gile aku rs...dlm 25 min je aku drive....

malas nak cite psl course..cite psl tmpt tu je la kan...tmpt cantik..food boleh tahan sedap..so, layan gmbr gedik saya bersama kawan2 ye...:)












sila jgn muntah tgk gmbr gedik sy itu..malas nak buat caption..so..tgk dan faham sendiri la ye..:)

No comments: