Thursday, February 12, 2009

~van mayat~

last week hr apa ntah..ms balik keje, kat traficc light kat ampang park tu, aku ada ternampak van ni..dulu kan ms kecik2 kalau nmpak van ni aku mesti takut semcm..xtau la kenapa..rupa bentuk van ni mmg scary ok...bg aku la...aku pun xtau kenapa aku jd takut dgn van ni...cam kelakar kan..apa2 la aku nih kan....tp van yg aku nmpak ni xde la scary sgt...sbb dia dah cat cantik...nmpk cam ok sikit la..ish..ntah apa2 aku ni kan....



3 comments:

itangmanih said...

adusss...ari tu eksiden,ari ni van mayat la pulakkk...scary huh!

~ana~ said...

hah hah hah....scary erk...heh heh heh..hah..next entry ni cite best...shopping moping...sesuaaaaiiiii utk ahkak...

itangmanih said...

i loike!i loike!akak dh xde cite nk post...wakakakaka