Wednesday, June 24, 2009

~ajmal irfan @ Taman Tasik Permaisuri~

ni gmbr2 ajmal last week...mr azam off hr khamis tu, so, pas aku kuar g keje, dia bw ajmal g main kat taman tasik permaisuri...x jauh pun dr umah...

dah lama aku x g sini..dulu time bercintan cintun, selalu jogging kat sini sama mr azam....ni sejak kawin rs nya x pernah pun lg g kot....
ajmal sgt excited main kat sini..layan je la gmbr2 tuh....best nya kalau aku ada gak time nih...



hi semua..nama saya ajmal irfan..:)


dah penat sgt, naik kereta, terus tertido...

tu la gaya2 ajmal kat playground..mr azam kata, semua permainan dia nak try..sgt excited..selama ni pun, kalau lalu playground kat umah tu, mesti dia nak ajak pegi...tp mama nya selalu ngelat xnak pg...penat tau melayan dia..jalan ke sana ke sini...tp kadang2 bw la jugak kan..

3 comments:

MadianiMamat said...

tomei je ajmal main2..tp penat woo lyn die kat playground....x larat..nak2 kalau die nak masuk terowong tuh, kalau lekat die kat dalam jenuh ar kite nak tarik kuor...sob sob sob...tp rambutnye klakar la..muahahahaha

MadianiMamat said...

oh luper..ajmal adalah mcm kurus sedikit la skrg..hehehehe

~ana~ said...

tu dah panjang sikit rambut dia...ms br kerat hr tuh lg hudus...erm...camna la x kurus..x reti duk diam..mkn+minum susu banyak gak...8oz setiap sejam-sejam stgh..kat umah m.cik nab, dia duk lalu depan budak2 lain, g tepuk kepala la..tampar pipi la..adoi...