Tuesday, June 30, 2009

~ajmal irfan again~

citer pasal ajmal lg..:)...lately banyak cite+gmbr ajmal kuar kat blog ni kan...
x kisah la..ini blog aku kan...so, aku punya cerita la...:)
semlm, 29/6, bw ajmal g jumpa paed dia..ada check up utk 1 thn 3 bln...
dah la kena g sorg2 sbb mr azam ada kursus, pastu ms smpai kat HUKM tu pulak,
hujan...so, kena la dukung ajmal dr car park ke entrance..hazab giler dukung dia..
sgt berat ok...dgn payung nya lg..hbag aku nya lg..sgt mencabar....
stress???......:)

smpai lak kat tingkat 7, fuh..ajmal sgt lasak...
jalan ke sana ke sini..nak tgk fish dlm akuarium la..nak main mainan2 kat situ la...
x duduk diam langsung....
kebetulan lak patient ramai semlm..utk check up bersalin la..check up anak la..
sempat borak dgn satu couple ni, wife dia br bersalin..dtg utk check up anak n buat pap smear..
borak2, tukar citer pengalaman bersalin...dia dgn prof hashim...
adoi..dan dan tu gak aku rs cam nak tukar gynea..nak ambik prof hashim....(mesti mr azam geleng kepala bc statement ni)
tp xpela...masih ada ms utk pk....

ok, back to ajmal lak...
prof rahmah complain berat ajmal x naik..11kg je ms dia 1 year check up tu pun 11kg gak...
dia tanya corak pemakanan ajmal camna...so,citer2 mmg xde masalah la....
tp aku cakap la...ajmal sgt lasak la...x reti duk diam..mungkin sbb tu berat dia x naik kot...
erm..seb baik prof angguk2 je...
dlm bilik prof pun ajmal x duk diam..jalan ke sana ke sini..adoi la...
pastu sibuk suruh ambik toy lak....
ajmal...ajmal...
bila ms nak kena inject, bkn main lg dia keras kan badan dia....dia meraung punya la kuat...
x malu betul la ajmal ni....
lepas je inject, bg toy, terus diam...
pastu ajmal dpt ball prof bg...
erm...ms tunggu turn nak bayar tuh, sibuk main ball lak...
penat mama kejar ke sana sini....
pas ni rs mmg xleh dtg sorg bw dia..mr azam kena ada gak...
x larat rs nya.....sgt penat ok....stress???...:)

layan gmbr la pulak...
gmbr kurang berkualiti sbb di ambil hanya menggunakan kamera hp saya..:)


kat sini la ajmal nak g check up ni..

ajmal br sampai...

ni tgh tgk fish..


tgh main lak....

main lagi..:)

No comments: