Tuesday, January 12, 2010

~aquaria klcc~

ni cite lama gak..ms dlm maternity leave tu lg...
kitaorg g aquaria klcc...
mmg dah lama plan nak g sini...
kebetulan ms bln 9 tu g matta fair, beli tiket aquaria ni...
ada less rm3..beli je la...
tiket ni ada xpired date lak...
so, tu yg kena g cepat2 gak tuh....

oleh kerana ma pun ada kat sini lg, so ajak ma sekali la....
bleh plak smpai sana, ajmal takut tgk fish2 tu..
adoi la...org bw sbb nak tunjuk fish2 tu kat dia..dia jd takut lak...
kebetulan ms kitaorg g tu, diaorg tgh bg ikan2 tu mkn...
best la tgk.....

ajmal n papa

ajmal dgn tok ma


4 of us...


suka gmbr ni...cam real je..:)

suka gak gmbr ni tp aqil lak xde...




ajmal takut tgk org pakai bj menyelam tu..

ikan ni nipis je..ikan apa ntah...


so, tu je la gmbr utk tatapan ye..
ada lg sebenar nya gmbr2 lain tp cam malas nak upload banyak2...
hu3x....

2 comments:

Nana said...

hehe anak sama la kita arini en3 psl aquaria ikan nipis tu jellyfish puan ana ehehe

~ana~ said...

nana, banyak lak kebetulan kita minggu ni..he3x...