Thursday, January 7, 2010

~breast milk storage bag~

semlm i dpt parcel
dpt parcel pun nak kecoh kat blog
i beli storage bag utk simpan stok susu ai...
selama ni i simpan dlm tupperware dan plastik biasa je...
dah lama nak beli tp asyik x ingat je...

aku beli online sbb kat kedai biasa mahupun jusco xde jual..

aku beli kat sini ...
ok la kan..servis nya cpt..ptg selasa tu buat payment semua,
ptg semlm dah dpt brg...
dia bg call card dia dan resit gak tuh..
bagus la kan...
erk..ke kalau beli brg online mmg gini?
hr tu pernah sekali beli brg online, xde pun terima receipt...
erm..x kisah la..janji brg selamat smpai kan...
aku beli brang youhaveababy-rm25.42 pas discount..kalau x harga asal rm29.90
ada 100 bags kat dlm..ok la kan..

ngantuk ar nih..tdo jap...bye...

4 comments:

Norry said...

Nor dulu biasa guna botol je, tak penah guna bag ni. Nanti leh try , skrg nor tak perah dah susu, malam je naim minum

~ana~ said...

nak guna botol tp space x banyak la..susu alhamdulillah la banyak...so, better pakai plastik..jimat space sikit..naim minum susu apa skrg ni?

Afne said...

afne punya dh tinggal skit. harus beli lg sbb botol2 mlo dh digunakan. ana, klu nk beli kt mybbstore.com pn ada jual. dkt je ngan rmh kita ;)

~ana~ said...

oo afne, kat mybbstore ada erk..erm..kalu gitu lg senang..bleh g cuci mata terus kat kedai tu...ana br sekali g kedai mybbstore tu..