Wednesday, January 6, 2010

~WONG SOLO~

hr ni kita cite pasal makan lak....
ni cite ms maternity leave tu lg...
mr azam ajak mkn kat sini..
hr tu ms aku balik kg, dia dah try g mkn sini..
oleh kerana rs nya sedap,
maka nya dia pun ajak la aku g lak...
nama kedai ni WONG SOLO...makanan indonesia...




ada banyak 2 or 3 branch kat kl ni..
yg aku g tu kat area pandan indah..
ada kat kg baru gak..pastu lg satu kat mn ntah...
lupa ar...
makanan boleh tahan sedap...
harga pun reasonable la...
selesa pun selesa..siap ada tmpt yg bleh duduk bersila lg...
kitaorg duk kat area situ la memandangkan ajmal tdo time tuh...

erm..dah lupa apa nak bgtau lg pasal kedai ni..
layan gmbr la lak...



menu dia..banyak kan....
kitaorg ambik yg set nya...

ni aku nye..yg beza dgn mr azam punya is ayam..aku ambik ayam apa ntah..tp pedas gilos..



ni mr azam punya..dia ambik ayam bakar..sedap ayam dia..aku cilok ayam dia je sbb x tahan ayam aku pedas sgt..


dlm set yg kitaorg ambik tu dia ada air gak..dia bg mineral water..tp kitaorg order gak air lain...pastu ada dlm bekas kecik tu kan, sambal kicap dgn sambal apa ntah...sedap gak tu..tu pun di dtgkan sekali dgn set tu...kira nya dlm pinggan tu ada nasi, ayam(ni ikut kita order ayam apa) timun, salad, tauhu & tempe dan sambal terung...mr azam kata sambal terung dia sedap but aku x berani nak mkn sbb angin kan....
oh..xleh nak cite lg la..bos dah bg keje br lak ni...urgent lak tu..hu3x...

2 comments:

Nana said...

wah sedapnye tingin la nk try

~ana~ said...

nana, try jgn x try...