Friday, January 22, 2010

~.....~

masih citer untitled....
ni dah lama duh dlm draft tu tp x terpost2x...
hr ni br rajin sikit nak edit and post entry ni....
rs nya ni ms aku dlm cuti maternity lg kot..tp dah hujung2 la..
lupa lak bila date kenduri kawin nya...
tp kad kawin cantik gilos..
lupa lak nak snap sbb kad tu ada kat umah PIL...
actually ni kenduri family sebelah FIL aku...
anak perempuan dia kawin dgn anak lelaki anak Datuk Seri Anwar Ibrahim...
dia buat kat ABC Training Resort, Janda Baik, Pahang...
pengantin cantik, makanan sedap, decorations tmpt tu sgt2 grand..
even buat kat tmpt terbuka, tp cantik sgt2...
tp kan..satu je...
ABC Training Resort tu, nak smpai ke sana tu..mak oi....
jauh gilos masuk ke dlm...
dulu aku pernah gak g jandaa baik ni kat D'Ark Training Resort...
tp tu xde la jauh sgt masuk ke dlm...
yg ni mak oi..jauh gile..
bila mkn kenduri tu nak keluar balik ke highway tu bleh jd lapar balik...
heh3x....

jom la jamu mata...
xde nak snap gmbr banyak2 sbb bateri kamera tinggal nyawa2 ikan....
pengantin, ihsan & shahidah


aku suruh mr azam snap gmbr ni..motif?sbb cantik....:)

ni jalan nak masuk ke tmpt mkn tu...





door gift..kipas yg terbukak tu, siap ada tulis nama pengantin...


ni pun door gift gak..

me, aqil & DSWA....

actually tmpt ni kalau smpai tu, kena naik bukit..pastu khemah2 ni dia buat bawah bukit...
dr atas nak turun ke bawah tu, ada anak tangga kecik2
di mn tepi2 tu di hias dgn bunga2 hidup...
cantik sgt2...tp mr azam x sempat nak snap sbb kena angkat stroller ajmal bw turun..
(actually ada jln lain, yg bleh turun tp kami xtau, tu yg ikut tangga tu..)

lepas je bergmbr dgn DSWA tu, dia sempat la borak2 dgn aku tanya psl aqil...
n sempat gak dia bg duit kat aqil..:)..
kembang semangkuk mama nya time tuh...
DSAI lak tgk je kitaorg ms ni..nak gak bergmbr dgn dia tp segan lak...

2 comments:

Nana said...

wah..sedara ek pantin pompuan tu.ada tgk email lawa giles kan!

~ana~ said...

tu la nana..lawa giles...ala..belah FIL kita yg ada kaitan nya...:)