Thursday, January 28, 2010

~......~

sgt bz dan bz....
keje2 kat ofis..balik umah nak masak lg..jg anak lg..kemas umah lg..
seb baik minggu ni mr azam banyak keje shift pg...
so, bleh g dan balik keje sama2...xde la kelam kabut sgt..
bleh la masak sambil mr azam jg anak2...

kat ofis lak..
banyak keje la...tp keje2 biasa je....
rs mcm nak berenti pun ada..buhsan buat keje ni..
x mencabar minda langsung...
aku nak je cr keje yg mencabar skit...
yg related dgn apa yg aku study dulu....
ni asyik buat keje mgmt je...
x mencabar sungguh la....
erm...

stress pun ada ni sbb freezer kat umah dah penuh...
dah xtau nak letak kat mn stok susu tu....
skrg ni tinggal kat ofis je...
tp freezer kat ofis pun kecik je...
masalah nya, stok masuk je..
stok kuar mmd xde lgsg....
kat aqil mmg bg yg fresh je skrg ni....
erm..nak buat camna erk...
ada yg nak jd anak susuan aku x?..:)
meh la ambik stok susu kat umah tu...:)...
tp apa2 punn alhamdulillah dgn kurniaan ilahi ni.....
syukur sgt2.....

nak update cite bergmbr ni...
tp nya x sempat la...internet sungguh la lembap di sini....

3 comments:

itangmanih said...

ajmal xnk minum ke?
akak rs better beli la freezer yg medium ke..x ruginya sbb leh gk letak stok brg basah kt situ..lgpun mesti nnt nk tmbah baby kan,hehe...so leh guna lg freezer tu

Afne said...

murah rezeki aqil :)

tak tumpang freezer mama ana mcm ajmal dulu? minimisekan ruang gunakan storage bags. ana, syg tu byk frozen kalau tak gunakan nnti expired. ana campokan bekalan aqil tiap2 hari dgn frozen. kata la 2 botol fresh/chill dgn 2 botol frozen. so yg masuk frozen yg latest ni blh thn for another 3 mos kan. kira cam kita rotate la.

~ana~ said...

akak-ajmal minum gak tp tu la..stok makin banyak bertambah gak...erm...

afne-tu la alhamdulillah, murah rezeki aqil..skrg ni dah jarang balik cheras, so, susah sikit la nak hntr/ambik susu tu...ana mmg x guna botol pun..semua letak dlm milk storage je..dulu mmg ana buat cam afne tu..tp skrg ni ana bg yg ana pump ptg kat ofis n pump pg b4 g keje tu..erm..kena buat mcm afne cakap tu la..at least bleh tahan lg lama skit kan..anyway, thanks ya...