Monday, January 4, 2010

~moh shopping~

ni citer lama..
ms dlm maternity leave tu lg...
pegi la midvalley..pelik la kenapa parking full...
rupa2 nya ada j card day la..
mmg langkah kanan sungguh....:)
tujuan sebenar nak cr valve utk breast pump tu je...
tp tgk2....erm..
tp xpe la kan..sekali sekala..:)
moh layan gmbr..:)

nak cr valve xde lak kat jusco...beli ni je la...



dah lama nak beli drying rack ni..dah tercapai gak hasrat nak beli..
beli buku ni utk adini sofiyya tp x bg2 lg kat dia...
beli cadar gak...
ada gak beli bj dan seluar utk double a tuh..tp x ambik lak gmbr nya...
pastu mr azam ajak g metrojaya..
dia nak cr perfume...
dulu kakak nya ada bg miniature perfume ni..
pastu dia berkenan lak dgn perfume ni..
tu yg gigih gak mencr perfume ni....
kat jusco sah sah la xde sbb mmg x pernah nmpak..
tu aku suggest cr kat metrojaya..
alang2 kat MV ada metrojaya, tu yg g cr tuh...
cr punya cr, last2 aku tanya kat sales girl tuh...
aku tanya kak, perfume LANVIN ada x sini....
oo...LANVAN..ni kat sebelah ni....

aku pelik..kat kotak tulis lanvin tp bila sebut lanvan....
erm..whatever la kan..mr azam beli botol besar brp ml ntah...rm285..
pastu dpt kupon metrojaya rm20....
bodek2 dpt la free gift lg 2 miniature lanvin tu..
pastu 2 miniature perfume apa ntah..pastu dpt set lipstik ysl tu...
dah penat bodek2 malas la..rs nya kalau bodek lg maybe dpt lg kot free gift tuh...
puas hati betul dgn layanan promoter dia..sgt baik hati ok...
sgt wangi perfume nih...kalau balik keje tu, masih melekat lg bau dia..
mr azam suruh beli brg anak2 dgn kupon tu...
so, menapak la kat bhgn children, sambil duk pk nak beli apa...
last2 beli ni..

ada sale 20%...harga asal rm50.90 less 20% pastu pakai baucer rm20..
x ingat brp rm ntah aku bayar..
lega..dah x payah penat pikir nak pakai botol apa utk double a tuh...
bpa free....ok la kan...
fuh..sekian cerita saya menabur zakat pd kali ini..:)

3 comments:

Nana said...

wah banyak soping ek

itangmanih said...

hoho...sama la bottle rack tu...

~ana~ said...

nana-sekali sekala shopping..bkn selalu pun..:)

akak-oo ye ke..ingat nak beli yg jenis bulat tu..tp xde..ada tgk kat online tp xde lak kat jusco..