Monday, January 11, 2010

~di pagi yg indah..~

sabtu mlm tu, balik keje, mr azam kata nak ajak g playground esok pg..
hu3x..saat yg telah lama aku nnti2 kan...
sejak mr azam keje shift ni, mmg dah xde nya kita org bgn pagi, g jogging ke..main tenis ke..
dulu ada la jugak g exercise main tenis tp skrg ni raket tenis tu tersadai je dlm bilik tu...
rindu nak g main tenis..hu3x...
ina, jom la main tenis..cr la port br...


awal2 nya ingat kan nak g taman tasik permaisuri je...
tp kena g ofis la plak kejap ambik brg..
alang2 g ofis, terus la mr azam bw ke taman tasik titiwangsa...
sblm tu g beli mknan sikit buat bekpes..
aku x masak bekpes sbb gas abis....:)
smpai je sana, mkn2 dulu br main...
ajmal excited sungguh lari sana sini...ramai gak org erk...
mr azam melayan la kerenah ajmal ke sana ke sini...
aku duduk je la dgn aqil...
time nak balik, ajmal meraung2 xnak balik..smpai kena pujuk...
seb baik kejap je dia nangis....
ok layan gmbr2 ajmal ye...:)


sian mr azam kena tolak..ajmal x reti kayuh lg...

"mal, mama nak ambik gmbr ni.."terus dia buat gaya gini..


mal tunjuk montot sikit....
dia buat peace kat papa nya lak...

asyik gmbr mal je..gmbr aqil kena selit gak..ni ms kat rumah lg...


smpai je kkat kereta, nmpak ada kertas..hu2x..kena saman..mr azam terus tarik muka sbb aku la yg suruh dia parking kat line kuning..dah la kat kwsn berkuda dbkl tu..senang2 je duit melayang...hu3x...