Friday, January 8, 2010

~nursing cover~

semlm i got this....




thanks to afne sbb bg benda ni....
very2 appreciate it...
afne dtg nak tgk aqil...
dah lama dia bgtau nak dtg tp asyik tertangguh je...
ptg semlm smpai jugak akhir nya dia kat rumah i...
padahal umah nya selang 7 tingkat je dgn umah aku....
heh3x...
dah lama kenal afne ni..start kenal dr satu forum nih...
kebetulan lak duk satu apartment...
pastu kdg2 ada gak i g jln2 umah dia...
anyway..thanks again afne...
kesian dtg semlm x sempat minum pun...
tu la..dtg kejap sgt...:)
nnti dtg lg ye..bw double H tu jumpa double A....:)

owh..pd yg xtau apa nursing cover nih...
ia sebenar nya cover utk kita pakai apabila menyusukan baby di khalayak ramai...
ye la..kadang2 kita segan kan nak breastfeed baby bila di khalayak ramai..
so, ni la guna nya nursing cover nih....
sebelum ni ada terfikir nak beli...
tp dah beli baby sling hr tu, x jd la..
actually baby sling pun boleh guna sbg cover utk breastfeed baby...

sgt suka ok..thanks again afne..:)
pas ni bleh la guna..
la la la la....saya sungguh gumbira..:)

4 comments:

nieda said...

nursing ni bagus kan, kalau nak breasfedd di khalayak, nieda masih belumberkesempatan nak beli..so far kalau pergi jln2 pakai baju nursing, cuma x bolehla nak bergaya sakan, design very limited. hehe

~ana~ said...

tu la nieda, senang sikit nak breastfeed kat khalayak..ooo..nieda pakai bj nursing erk...

Afne said...

ala.. malu le tayang kt blog ana. rmh beza 7 tingkat tp lama nk sampai mcm beratus tingkat ahahaaa biaq pi klu org tenung/tgk/pandang time nursing.. SAYA BANGGA MENYUSUKAN ANAK SAYA!

bila nk tayang pouch baru??

~ana~ said...

afne, tu la..sgt bangga menyusukan anak sendiri...he3x..kalau free, mai la umah lg...tayang pouch?ala..segan la..ana beli yg murahan punya je..he3x...