Tuesday, January 26, 2010

ni cite ms maternity leave tu jugak..

beriani gam putrajaya
kalau dr besraya highway tu, korang kena exit uniten..
pastu kat roundabout tu ambik kul 3....
terus je smpai la jumpa signage ni...


kedai dia 'cokia' sungguh la...
tp mknan sedap...:)
abg aku la bgtau keriani gam sini sedap...
apa lg..aku pun bgtau la mr azam..
kitaorg pun g la try makan sini...
sgt2 sedap ok..
(ni pd aku la..setiap org x sama taste nya kan..)
but pd org yg x biasa mungkin akan rs manis skit pd lauk nya...
pd aku, mmg manis sikit la...
tp oleh kerana sedap...sgt2 puas hati la....
harga dia aku lupa lak..
resit dah buang la plak...
kalau x silap aku, ayam; rm8.90, daging 10.90
ada jugak ayam kg....
portion nya besar..
banyak sgt nasi dia..
tp dlm banyak2 tu pun, aku bleh habis gak..:)
aku kan kuat mkn.....


gmbr x ambik banyak sbb sibuk nak mkn...
pastu ms nak balik tu hujan lak..lg la xleh nak ambik gmbr sgt....

4 comments:

farah nornajihah said...

mung ni klu bab makan no 1 tu..

~ana~ said...

mmg la...bak kata arwah tok..makan utk hidup..hu3x...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhh bestnyerrrrrrrrr ...

ps: ana TQ tips about BF tu ..kit sekali pump dpt 1 oz ke 2 oz je .. aduyai .. bwk balik umh tiap2 hari around takat tu .. tp still continue bg aidil susu badan + Fm juga

~ana~ said...

sis D, jgn putus asa ok...kerap kan mengepam even dpt sikit je..mkn jgn skip..jgn risau even mkn banyak pun sbb kalori kita banyak terbakar bila kita susu kan baby ni...chaiyok2...

ana mmg fully bfeed lg skrg ni..tp stress xde tmpt nak letak stok dah..hu3x...