Tuesday, January 19, 2010

~my boys~

ni entry semlm ni..tp sbb xleh nak upload gmbr..tertunda jd entry hr ni la...

xde cite sgt nak tulis hr ni tp nak tempek gmbr...
gmbr anak2 bujang saya...
sabtu dan ahad br ni kami ber3 hanya terperap di rumah
sbb nya kan mr azam keje...

alhamdulillah..skg ni dah bleh manage sikit diaorg berdua...

xde la kelam kabut mcm dulu...
letih tu letih la kan dgn nak jg diaorg lg...
nak kemas umah, mop+sapu lantai umah..
nak laundry bj lg..pastu nak kena lipat bj i hate this task
iron bj utk seminggu jugak...
tp bila tgk muka anak..hilang la semua tu...


AJMAL & AQIL




AJMAL


AQIL


1 comment:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Bungkusan Setiap Pendant di dalam kotak ekslusif beserta sebuah Kad Keaslian.
Setiap Pendant mempunyai nombor siri unik yang dicetak pada kedua pendant & Kad Keaslian.


Untuk makluman, produk ini adalah 100% Original Fusion Excel Quantum Scalar Energy. Ia didatangkan dengan kad aunthencity yang mana ada no siri yg sama dengan no siri dibelakang energy pendant itu.


Saya menawarkan 7 hari 100% moneyback guarantee pada semua pembeli jika mendapati produk ini palsu. Hantar semula kepada saya (pos ditanggung oleh pembeli) dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa soal jawab.

RM 169.90 siap penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Harga market Rm550.00. Kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?? Order sekarang!!! Offer terhad!!


Bacaan Ion: 2000-3100 (Setiap Pendant Diuji Sebelum penghantaran)
http://comelazhar.blogspot.com