Thursday, September 27, 2012

~selepas 4 hari...~

semalam pegi pku utk buka balutan...
bukak balutan je dulu...
jahitan, ahad ni baru bukak..
alhamdulillah, xde nanah or apa2 je la...
jahitan pun nampak cantik bercantum balik...

cuma ada kat satu part tu aku nmpk mcm isi lebih sikit...
mungkin sbb doctor x regangkan betul2 masa nak jahit tu...
tp nurse kata xde apa tu..
tu biasa je....

ingatkan bukak balutan terus,
xyah balut dah..
tp balut jugak balik sbb nurse takut kena infection,
habuk2 tu kan...kalau nak g keluar tu, balut la...sbb nmpak x elok kan...
terjojol je benang tu...
so, skrg ni kalau mandi ke, ambik wuduk ke, boleh la bukak balutan
then nurse kata kalau basah, cepat2 lap kering...

mcm mlm td, lepas mandi, aku x balut pun..biar je..
lgpun duk umah je kan...
jap lagi nak keluar g kelas, balut la balik...
nurse dah bg kain balut siap2 dah....

so, ini la keadaan jari saya selepas 4 hari incident itu...
huhuhu..

6 comments:

watyz said...

aku ngeri tgk kan.... huhuhuhuhu

Nana said...

adeii ngeri ana
pening aku tgk gamba darah2 tu

♥MAMASYAZA♥ said...

aduyaiii seriaunya tgk benang tu

mama_umar_maryam said...

Allahuakbar ana..aku br tau ni ha..seriau aku tgk tali tangsi tu haa..cpt2 baik ana

maya amir said...

arghhhh anaaaa..kite baru bukak blog awak..sorry lmbt tau..baca sambil tak pandang gambar sbb ngeri.. alahai... cepat sembuh awak!!!!

AdanyaKauUntukku said...

takotnyaaaaaaaaaaaaa.......

mmg benang2 tu dibiarkan cam tu yek