Friday, September 28, 2012

~terimbau kenangan~

Hi korang...salam hari jumaat....
Tajuk bkn main lg kan...

Xdela...aku br je lepas borak2 panjang dgn sorg kwn baik ni...
Kwn baik ms degree dulu and now sama2 berjuang utk mendpt kan master...

Terimbau kenangan zaman2 dulu....
Zaman belajar dulu....
Bercerita pasal kwn yg itu..yg ini..
Dan yg utama nya mmg kisah kami berdua la...
Zaman2 pecah kepala belajar statistik..
Dan skrg plak nak kena jumpa lg paper statistik ni...
Zmn aku jd 'tutor' x bertauliah ajar statistik pd kwn2...
Susah payah buat seminar kewangan...

Mcm2 lagi la kisah suka duka pahit manis masa buat degree dulu kami duk imbau...
Seronok bila di ingat balik...
Beza betul ms zaman degree dgn master ni...
Dulu masih single mingle je semua..environment pun berbeza..
X mcm skrg, zmn bljr skrg dgn status isteri,ibu,anak, menantu,
Semua nya berbeza...totally berbeza..

Seronok tgk kwn2 yg ramai dah ada kerjaya masing2...
Berjaya dlm kerjaya..

Kami berdua pun berdoa, moga selepas ni urusan kami di permudah kan...
Di murah kan rezeki dan berjaya dalam kerjaya mcm kwn2 yg lain...
Berdoa dan terus berdoa...
Insyaallah...



- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

Kesuma Angsana said...

zaman sekolah2 mmg masa2 terindah dalam hiduplah

AdanyaKauUntukku said...

so sweettt...

tetiba akak teringat kawan2 lama plak dahhhh

~ana~ said...

KA-kan......kalau la masa tu boleh di putar kembali...:)

kak ila-sweettt sangaaattttt...:)