Monday, April 16, 2012

~sabtu kami~

sabtu baru2 ni kami keluar berjalan2...lama sungguh dah rasa nya x bawa kids pergi shopping mall. rasa nya last pergi, utk berjalan2 ke shopping mall, bln 11 thn lepas kot. lepas tu ada la jugak pergi tp kejap2 je...sibuk dgn pindah rumah, mr azam kerja, anak2 x sihat, tu la antara faktor2 kami x keluar....

kebetulan off day mr azam jatuh pada sabtu dan ahad baru2 ni dan dia dah siap tulis awal2 kat schdule yg dia xnak relief semata2 utk spend time dgn family. thanks abg!

 so, ke 1utama la kita, memenuhi permintaan si anak, pastu cari seluar trek utk ajmal. alhamdulillah, ajmal dan aqil happy sangat2..suka tgk diaorg happy.


pantang nampak, harus la mama dan papa kena powwww....


papa tgh melayan ajmal test seluar, aqil sibuk nak minum...


masuk jusco, tgk semua signage dah bertukar. dah xde dah JUSCO, semua dah bertukar jadi AEON.then, mama ambik kesempatan nak tukar jcard.

ada 4 pilihan. tp kat jusco 1utama, ada 3 choices je..now ada promotion, renew utk 3 thn, bayar utk 2 tahun je. makna nya bayar rm24 utk 3 tahun. kalau renew setahun, mmg rm12 di kenakan.

 jalan2 lagi, then rush balik sbb papa ada reunion malam tu....

apa2 pun sangat2 best la bila dpt spent masa dgn family ni kan. skrg ni masa bersama keluarga sangat2 berharga la. xpe la anak2 mama, sabar sikit yea..setahun setengah ni je..lepas ni, insyaallah semua nya akan kembali seperti dulu....

7 comments:

rATu kEBaYA said...

kita nikan ana.. kekadang rasa kesian sangat kat anak2 klu kita tak bawak jenjalan.. padahal jenjalan kat mall pun diorang dah excited sangatkan

Huda said...

bestnye wiken ana..jenjalan mmg best kan :)

Huda said...

bestnye wiken ana..jenjalan mmg best kan :)

Afne said...

skrg ana faham perasaan afne kan. tak dpt keluar pn takpe asalkan dpt berkumpul :)

maya amir said...

kite tak tukar lagik jusco card to aeon.. heheh..

eh ana skang ni dok kat BP ke atau ulang alik KL, BP gi belajar?

watyz said...

sekali sekala kuar ilangkan stress... :)

Ermayum said...

iye pejam celik ja copat ja nanti :)