Monday, March 19, 2012

~mode;- bz bz bz~

waaaa....sgt2 la menangis aku rasa kan...nak menangis pun ko masih poyo nak menulis kat blog kan ana....hah3x...sekadar tempat meluah kan perasaan, x salah kan....dpt release tension sikit....:)

bermula dari selasa lepas, aku semakin hari merasakan mode bz makin hari makin banyak, serba x kena nak buat itu ini..rs mcm eh sempat ke ni...yup..mmg fail lagi dalam mengurus kan masa...minggu ni 1 paper nak kena present, pastu nak kena siap kan report plak....pastu ada satu paper tu, lecturer nak tgk apa progress kitaorg sebelum present nnti...sgt2 la membeban kan aku rasa...ni baru 2 paper, lagi 3 paper? xpe..slow slow ana...insyaallah everything is ok kan..kan...think positif ok...tu baru untuk present modul, x masuk bab kritik jurnal lagi, buat proposal lagi. supervisor pun aku x sempat nak survey2 lagi nih...adeh la.....

yang paling menyakitkan hati, tetiba plak muncul dr mana ntah sorg ahli kumpulan yang aku rs sgt2 buat aku headache. bila nak suruh buat itu ini, mcm2 dia bg alasan..end up, langsung x buat, pagi tadi aku tido kul 4am semata2 nak siaap kan part org lain sepatut nya buat...sgt2 la tension...kepenatan...sangap sangat aku rasa skrg ni....

erk...okla..okla...nak g mandi dah ni, jap gi nakg campus, print report2 semua, hopefully time present kat lecturer nnti xde apa2 masalah la...hopefully la..amin.....

4 comments:

nieda said...

bab study mcm tulah... bila busy mmg betul2 busy, cuti sem nanti boleh relax.. study smart k..

watyz said...

aku pon nak nangis gak ni.. huhuhu

Syida said...

pegi mandi dulu.dah mandi barubole buat keje

Ermayum said...

insyaAllah -- hmm orang yang suka taichi ada dimana mana - tu la kat office pun ada sebab dah dari zaman belajar suka taichi hiks= xpa xpa ihklas buat kita gak untung kan