Monday, March 5, 2012

~sayonara~

19 sept 2005-2 march 2012.
bukan tempoh yang singkat. kalau beranak, anak dah masuk standard 1 kan. tp tu la tempoh yang selama ni aku bermastautin dr isnin-jumaat, 8am-5pm. bukan senang untuk buat keputusan ni tambah2 lagi dgn environment kerja dah cukup2 selesa. dengan bos yang sgt2 best i ever had. nak masuk lmbt pun no hal, even lately mcm dah sedikit frustrated dgn bos, tp dia la bos yang saya sayang...:)..even dia fussy, even ramai org x suka dia, tp saya tetap sayang dia. (kak z, sila inform bos saya..:)..)

kalau cite pasal kronologi nak resign ni, haish...panjang sungguh...tp xpela..xyah la reveal kat sini, biar la twitter aku je menjadi tmpt meluah perasaan.....hah3x...apa2pun, alhamdulillah, everything berjalan dgn lancar. thanks to my bos, finally, u release jugak i.....

since abis belajar, ni la tmpt yang 1st aku kerja. thanks to my bos sbb 'kutip' i, dr temporary then kontrak then ke permanent. 7 tahun setia dgn bos even kenkdg rs nak tukar angin tukar ke dept lain, tp lepas tu mesti fikir balik sayang nak tinggal bos ni. but this time, bukan la x sayang cuma, bila fikir panjang, i need penghijrahan..penghijrahan ke arah yang lebih baik, insyaallah..

selamat tinggal ijn, selamat tinggal kawan2, terima kasih atas 1001 kenangan yang tercipta antara kita semua. saya sayang anda2 semua. terus kan membaca blog saya ye..:) (kak z, nnti i ubah balik setting komen tu, bg kak z komen blog saya. ye la..lepas ni kita mesti dah x leh nak chit chat lg kan) hopefully lepas ni dpt keep in touch lg dgn semua kawan2 kat ijn.


punch out terakhir...tp tersilap plak kat arrow masuk....hu3x...

panjang lagi sbnar nya nak tulis, tp xpela..sambung lain kali..bnyk lagi nak cerita pasal kenangan kat ijn nih...apa2 pun yang pasti, ijn tetap di hati..sayonara..

8 comments:

aThidEaN said...

Iallah dipermudahkan.
IJN rupanya tpt keja akak.

lieynanilaz said...

selamat berhijrah!!...

| SUE | said...

Anaaaaaaaaa, dpt offer tempat lain ke?...apa pon all the best yer..keep in touch!

Ermayum said...

yang hilang berganti - segala kenangan kemas rapi di dalam hati :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan ana ye .

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku doakan urusan dipermudahkan .. mana tau nanti ada rezeki lain yg lebih besar menanti ;-)

watyz said...

all the best to u... sebak lak baca.. huhuhu

mama_umar_maryam said...

keluar dari zon selesa, huge hijrah ana, insyaAllah,diberkati,dimudahkan olehNya ..syg ko ;)