Thursday, June 17, 2010

~campur aduk~

1. pg td aku g bekpes kat satu restoran ni kat glenmarie...

sedap gile nasi dagang dia...terbaeeeekkkkkkk dr ladang...
"abg, abg kena g try la nasi dagang sini, sedap gile..nama restoran tu RESTORAN MANISA."
skrg ni ada gps la..google map la...cr la sendiri kat mn erk....

eh jauh bebenor aku g glenmarie pagi2 buta kan...ada hal sikit kekdah nya....
last week pun ada g sana gak, terjumpa van jual cendol, rojak & laksa tepi jalan..terbaeeekkkk jugak....

2. eh..camna spain bleh kalah malam td...ish....ish...ish...
tp xpe..br 1st game kan....
aku xde la gile sgt world cup ni..sikit2 layan la....

3. aqil raziq-riso aku kat anak bujang sorg nih...bila bernafas, bunyi cam ada kahak yang banyak...hr tuh doc dah check, paru2 dia ok je..xde apa2..nmpak nya ptg ni kena bw g jumpa doctor la...mintak2 la xde apa2...

9 comments:

A D I A said...

amboi demi jjcm sanggup gi jauh2 heheh, takpe ada keje kan. sambil menyelam minum air. i pun hangin je spain kalah smalam :(

~ana~ said...

adia, tu la..sambil menyelam minum air....:)...
adia sokong spain kah?heh3x..

nieda said...

huhu mcm2 cerita ada

rATu kEBaYA said...

satu n3 4 citer bagus.. jimat space.. hhehehe...

~ana~ said...

nieda-xyah buat karangan panjang2..senang sikit...cuma slack gmbr xde...:)..xtau nak letak gmbr apa...

aishah-tu la...jimat space dan jimat ms org nak membc..:)

itangmanih said...

bile mau dpt itu a***??

~ana~ said...

akak, dah dpt semalam..:)..mau test drive ka?

itangmanih said...

oo dh dpt ker...awat x update dlm blog?hehe

~ana~ said...

erm..x bersedia lg nak update kat blog..heh3x..