Friday, June 18, 2010

~demam bola~

skrg ni ramai org tgh demam bola kan...
sana sini org bercakap pasal bola...

aku xde la minat sgt bola ni..
sikit2 ada la...boleh la layan..

erk..skrg ni secret recipe tgh buat promotion sempena world cup ni..
so, apa lagi..jom serbu SR nih...
hr tuh ada org belanja aku..aku mkn spaghetti meatballs...pergh..meatball dia...
melekat kat tekak....sedap siut.....



eh..cakap pasal bola ni kan...
aku nak cite la satu cite nih....
ms world cup 4 thn lepas..
sorg kawan mr azam, sanggup berenti keje semata2 nak layan world cup...
habis world cup, dia br la cr keje balik.
and mmg luck dia la dia dpt offer yg berganda lg better dr company mr azam tuh....

erk..kalau korg, sanggup x?

ada budak2 kat ofis aku ni lak..lelaki la...
bertaruh utk world cup nih...
ish..mcm2 kan....

7 comments:

A D I A said...

tu dia penangan world cuo sanggup benti keje hehe. i persamaan world cup ni, last season i pregnant, this season pun i preggy :) eh.

~ana~ said...

eh..kebetulan plak..pregnant utk 2 season berturut2..:)..

rATu kEBaYA said...

rasa nak serbu jap lagi sr tu..
pergh.. sanggup benti keje tu.. nasib dapat keje lagi bagus..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mak ai smp sanggup berenti keje tueeeeeeeeeeeeeeeee

~ana~ said...

aishah, serbu jgn x serbu...erm...org klau dah minat dgn bola nih..sanggup buat apa sj..

kak diana, tau xpe....

Nana said...

wah beznye murah la ek set dia...
nk kena terjah nih

~ana~ said...

nana, apa lg..terjah je la...nyum nyum..