Thursday, November 25, 2010

~talk on babywearing~




petang semalam aku dapat email ni..
ho ho ho..aku gumbira..
aku rs ni 1st time company nih buat talk berkaitan parenting nih..
x sabar nak tunggu walau pada hakikat nya aku terpaksa korbankan waktu lunch aku..
yela..aku mn pernah skip lunch kan...
xpe la..aku sanggup order mcd ke pizza ke..
asal aku bleh g talk ni...
x sabar you...
nnti aku update ya..:)

9 comments:

:: iManja :: said...

bestnyer...outsider tkleh join ke?

SyidaGorjes said...

tak pandai benda ni.dulu dah beli.last2 bagi org.

nieda said...

bestnya..isu parenting mmg tajuk best

~ana~ said...

sue, meh la dtg sini...xpe..bleh je..

~ana~ said...

akak gorjes, utk next one, pakai la benda ni..:)

~ana~ said...

nieda, sudah tentu...:)

A D I A said...

wahh kalau talk macam ni i pun sanggup korban kan lunch time. tapi i lagi best dari u, 24hrs dgn baby je. jgn jeles!

~ana~ said...

adia, i dah lama jeles dgn u tau...berkepit dgn cik piya 24 jam...jeles gile2x..

mama_umar_maryam said...

bestnye talk nih..nnt share ye ana