Tuesday, November 30, 2010

~yang terakhir~

sabtu br ni, ms g konvokesyen adik aku, tetiba dpt call dr pos malaysia. diaorg nak hntr brg kat rumah tp xde org kat rumah. so, aku just suruh posman tu tinggal kan slip utk self pick up.

aku pun x pasti brg apa. sbb lately ada la sikit2 redeem brg. tp rs nya mcm beg milo kot. kan hr tu aku ada redeem 3. 2 beg, 1 bola. so, beg lg satu x smpai lg. tp utk yg sebelum ni aku pakai alamat office. erm...

so, semalam, pergi la ambik parcel tu kat taman shamelin. kat situ adalah pusat pengumpulan utk pos ekspress. tmp dia masuk ke dalam sikit. kat kawasan kilang2..nasib baik sorg ofismate aku pernah pergi sini, so, tnya je la kat dia. nasib baik x sesat..:)...kat kl ni rs nya ada 3@ 4 je pusat pengumpulan pos ekspress ni kot. kat taman shamelin, brickfields, taman melawati. tu tmpt yg aku tau je la..kalau ada lagi kat tmpt lain, xtau la.

tgk2 dpt beg milo lagi satu. erm..aku rs aku tersilap buat alamat rumah ni. biasa kalau ada redeem apa2 buat alamat ofis je..kdg2 je la buat alamat rumah. so, dah abis la kira nya..alhamdulillah, redeem 3, semua dpt.



actually aku ingat dah x dpt utk yg last ni sbb last month ada org dr milo call bgtau yg aku tersilap isi form. utk redeem bola, kena 50 point, utk redeem beg, 20 point. so aku ada 20 point tp tersilap tick utk redeem bola, 50 point. so org milo call bgtau aku tersilap and tnya aku nak beg mana. aku suruh je dia bg yg mn2..dah sebulan, aku ingat x dpt la kan..alhamdulillah dpt jugak.

x cantik sangat la...chiq, kalau nak, ambik la...:)

dpt beg free pun nak kecoh2 kan..hu3x...

6 comments:

SyidaGorjes said...

nasib baik ada last stetement tu.sbb dulu pun pernah dpt,tak bape cantik sgt.hihi

~ana~ said...

akak gorjes...heh3x...last minit terpk nak letak..:)

A D I A said...

at least u ada alternative hantar barang ke ofis, i kalau takde kat umah sah2 kena gi pickup kat pos. leceh.

mama_umar_maryam said...

rajin btol folo up ana ye..xpelah,dpt beg free,sape nk bagi ye x?

~ana~ said...

adia, maid x bleh ambik erk kalau parcel tu atas nama kita? keta kita sendiri ambik erk?

~ana~ said...

zety, tu la..brg free..sapa xmo kan...