Wednesday, October 13, 2010

~dapat brg free lagik...~

masih ingat kah lagi dgn entry ni?

kan saya ada bgtau, saya hntr 3 form...
semalam saya dpt lg satu....
kali ni bola plak....
pilih bola ENGLAND....

ajmal bkn main suka nak kick sana sini..
tp xbleh kick sgt sbb bola tu diaorg x pump lg..
kena pump sendiri...
kat surat tu awal2 dah bgtau,
xleh pump dgn sebarangan pump..
kena pump dgn pump bola je...

mn la aku nak cr pump bola nih.....

apa2pun saya suka dpt brg free...
pasni tunggu lg satu la yg last...



surat penerimaan, surat pengesahan penerimaan dan bola....


surat pemberitahuan yg xbleh pump bola sesuka hati dgn pump tayar...

apa2pun saya suka...
suka sbb dpt brg free..:)
jom nyanyi lagi...

kuda ku lari kencang hati ku rasa riang...:)

p/s; chiq, k.na rs yg last nnti k.na redeem bag.kalau betul bag, bleh la chiq ambik se...

8 comments:

SyidaGorjes said...

akak pun ada dpt free jugak.tp bukan bola tecik.hehehehe....tak sempat nak buat n3 lagi.

shakila mubarak said...

bestnyer sokmo dpt present..

rATu kEBaYA said...

syoklah dpt barang free.. rajin ye redeem brg..

~ana~ said...

akak gorjes...sila..sila..mesti gempak brg free yg akak dpt nih..

~ana~ said...

kila, heh3x...time rajin, tu yg bleh je redeem tuh..kalu x...xde nya..

~ana~ said...

aishah, time rajin bleh la buat semua ni..time malas dtg, jgn harap la..

chik-mls nak sign in haha said...

fuh3...harap2 beg..hahha

~ana~ said...

sengal la chiq ni...