Monday, October 4, 2010

~open office~

hari khamis lepas seperti sedia maklum,
GM kat division saya buat jamuan makan2 sempena raya..
so, saya di lantik as organizer..
sgt la penat ok sbb bnyk keje nak kena buat...
mknan semua ditempah..
maka, tugas kami (organizer) dr awal sampai la akhir majlis mmg x henti2..
start dr set kan tempat, hiasa tempat, hidang mknan, air, semua kami buat sendiri...
actually bleh je kalau nak pakai caterer..
tp sbb kalau pakai caterer, choice mknan x bnyk...
mmg la kami x penat kan..tp kami lebih kan kepuasan..
kepuasan dlm mkn banyak jenis mknan...hah3x...

ok..layan gmbr..



organizer..


tgh bancuh teh o panas...


potong carrot kek...sedap giler carrot cake ni...
beli kat kedai kek apa ntah kat ampang point...


tgh mencedok lauk...


keluar kan nasi impit dr plastik....


tukang pembancuh air sirap..single but not sure available or not...


antara dessert..ada lg yg x letak time ni...


antara makanan....


makanan lagi...


tukang rasmi..single but not available kot...


teman lunch saya..single lg nih..heh3x...








ni ahli2 di dept saya..ada lg sorg ke mn ntah dia..
sorg lg tukang ambik gmbr ni a.k.a pn organizer...
semua not available kecuali yg berdiri kat hujung tu..hah3x...


my best buddy....
erk..saya sedikit nmpak gemuk kan..padahal bj ni longgar sikit...
ni bj zaman bertunang dulu..dulu kan saya berisi....:)


muka saya comot gile kan..ni dah nak habis majlis dah..muka kepenatan...

tu la cerita nya....majlis habis pukul 3 ptg..lepas tu kemas2 semua....
basuh bekas2 semua...penat sgt ok..mlm tu rs penat sgt2..
hr jumaat plak penuh dgn undangan dr dept lain plak....
pastu bz plak sbb hr khamis tu x buat keje sgt..
tu la sbb blog x berupdate..hu3x...

4 comments:

rATu kEBaYA said...

buka penat tapi masih dalam keadaan gembira..

Nana said...

wah meriahnye makanan
kita lom wat lg open opis
selalu mmg oder je..seba staff xbape rajin nk wat potluck ni

~ana~ said...

aishah, erm..jawapan yg mantop..10 markah..

~ana~ said...

nana, mmg meriah dgn mknan....kenyang betul...