Tuesday, October 26, 2010

~hari ini saya...~

mcm tajuk karanagan sekolah rendah kan..maaf aku xtau nak buat tajuk mende...

td lunch aku g ampang park dan klcc...biasa la aku..once a month mmg aku jejak kaki kat sini...byr hutang...bleh je nak byr online tp biasa la..aku ni kan biasa susah kan diri sendiri..heh3x..xde la..lg pun best tau..jalan2 cuci mata ni...kat ruang legar ampang park tu mcm2 kadang promosi...brg make up murah la...bj murah la..td aku g, buku lelong...tp aku x tgk pun sbb mcm x menarik kan..


eh aku g naik bus tau...jarang sgt la aku naik kereta...sbb...tmpt byr utang tu kwsn ampang park..kalau aku naik keta, pas jln2 aku terus balik..kalau aku naik bus, aku bleh panjang langkah lagi ke klcc...heh3x...aku x naik taxi sbb takut...yea..aku takut org taxi bw lari aku...sengal kan aku??

td ms aku jln kat jejantas ampang park tu, aku nmpak permandangan ni.....



terus aku teringat kat ajmal dan aqil...sbb aqil selalu bergolek mcm tu sambil main dgn ajmal..kesian sgt aku rs sbb diaorg baring kat atas lantai yg kotor...erm..aku rs diaorg ni org myanmar kot...n ni mesti yg sindiket punya..sbb tgk dr gaya la...erm x tau la nak kata...tiap2 bln kalau aku lalu sini, mesti diaorg ni ada....erm..



pas settle semua aku ke klcc plak...erm..ms tu dah nak kul 2 dah...pk punya pk nak mkn apa, last2 g tapau subway je..pastu x lupa jugak rotiboy...eh rotiboy skrg ni ada perisa br kan..blueberry n cheese...


aku ambik menu no. 12..roti parmeesan....


ni roti boy blueberry n cheese....

sedap la jugak..harga rm2.50....rotiboy pun dah naik harga kan...ingat lg dulu ms zmn bercinta dgn mr azam, kuar dating ke tmpt yg ada rotiboy, mesti beli...dulu rm1.50 je..aku try la perisa blueberry n cheese ni...sedap la jugak...

pas tapau mknan tgk jam dah kul 2, terus la balik...x sempat nak jln2 lg..nak jumpa pn ct pun x sempat...hu3x..pn ct, bila kita bleh jumpa.....

tu la cite jalan2 aku hr ni..aku suka tau..sbb ms aku jalan2 tu bnyk benda aku nmpak..cth, org pakai sweater di tghri buta duk tgh panas sambil tunggu bas, org gila duk dlm bus sambil kaki terjulur pastu menghalang org nak lalu...bkn senang nak tgk benda2 ni smua kan...lagi satu, ms aku jalan ni aku rs otak aku pun berjalan pantas jugak...pk itu ini...

bila aku nmpak semua ni aku terfikir....manusia ni mcm2 peel perangai kan....

No comments: