Tuesday, October 5, 2010

~saya suka bila dapat brg free~

korang ingat x hari tu milo ada buat redeem program...
kumpul barcode product milo, then redeem...
aku sempat la redeem 2 bag, 1 bola..
tp 3-3 tu aku hntr berperingkat2...

yg bln pertama tu x sempat hntr,
so, bln ke-2, aku redeem 2-2 yakni bola dan bag...
tp post asing2...
bln ke-3 tu aku redeem beg...

maka nya, minggu lepas, tgk2 ada parcel atas meja nih...
hu3x..dah smpai beg yg pertama...
xde la besar pun beg nya...
tp brg free kan, belasah je...janji free..:)


pos guna pos laju...


ada bag, borang pengesahan (kena pos @ fax balik kat diaorg to inform kita dah terima brg tuh) dan surat pemberitahuan...


bag free...:)


saya suka ok...
nyanyi sikit......la la la la....

25 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

laaaaaaaaaaaaaaa tak smpt nak redeem .. sure dah expired nak htr ...hu..hu ;-(

:: iManja :: said...

kiter pon suka bende freee....hehehe

A D I A said...

rajin u meredeem, make sure u pakai tau bag tu hehe. kang terprap je u pun lupa u ada bag tu.

nak nyanyi gak la.. la la la la diaa

mama_umar_maryam said...

rase dihatgaikan sbg customer yg dah bykkk abis $ dok beli milo,hehehe

rATu kEBaYA said...

brg free mmg bestkan hehehe..

nieda said...

syoknya dpt brg free. semua org suka dpt brg free

Nana said...

wah beznye
hehe btol tu dpt brg free mmg bez nak2 menang contest ehheheh

MadianiMamat said...

bg kat ambe se beg tu...ambe x dang pon nak redeem..bkn xdang, xtau pon...hihi...pdhal tiap2 hari ambe beli air milo...ish3

SyidaGorjes said...

dah lama tak beli milo.tapi suka minum kat opis sbb free, bole tak?hehehee

~ana~ said...

kak diana,

mmg dah xpired pun...dia last 31 ogos tu kalau x silap...hu3x..

~ana~ said...

sue, suke kan dpt brg free...:)

~ana~ said...

adia, erm..tu la..rs kemungkinan utk jadi mcm u ckp tu ada je..heh3x..

jom nyanyi sama2 tp jgn hujan sudah....:)

~ana~ said...

zety, betul3x...tiap2 bln hangkut milo 2kg tu...dah la tu...kat rumah tu ana je minum milo..husband ana jarang sgt la...ni rs berbaloi la.....patut diaorg buat selalu ni...:)

~ana~ said...

aishah, nieda, brg free mmg best...:)

~ana~ said...

nana, nak tunggu menang contest tu susah sikit sbb kita selalu je join tp x pernah menang pun..hu3x...dpt yg redeem2 gini ok la jugak...

~ana~ said...

chiq, weh..kumpul la kotak air milo tuh..dpt milo free..promosi ni br start....

~ana~ said...

akak gorjes..akak ni semedang je dpt brg free...ko pakai jampi apa kak?

MadianiMamat said...

ambe nak se beg tu eh?? hehe

tukang karut said...

aikk!cmner ko ble dpt dh?aku tk dpt lg?pki org dlm ker?hahaha

Hairil Rizal said...

Chantek gak bag free itu... :)

~ana~ said...

chiq, tunggu ambe dpt semua dulu yea..

~ana~ said...

tukang karut,

xde makna nya aku nak pakai org dlm..xkan nak redeem beg dgn bola pun pakai org dalam...kawan aku masa dlm bln puasa hr tu lg dah dpt..

sabar lah..jgn risau..mesti dpt nya..cuma cpt @ lambat je..

~ana~ said...

hairil rizal,

brg free mmg la..:)

Tihara said...

cedap nyer ko nyanyi..hehe..lawa laa beg milo..akk penah dpt pencil case jek..tp syukur la kan :)

~ana~ said...

tihara, sedap smpai hujan..hah3x...x kisah la apa jua brg yg dpt..janji free kan..tu dah buat kita puas hati..