Friday, August 13, 2010

~coach??????~

hr jumaat minggu lepas...mr azam abis keje kul 11 mlm...
tp ms tu letih sgt..x tunggu dia balik,
aku dah tdo dah....

esok pg tu, aku perasan ada paperbag atas meja...
ingat kan paper bag apa...
tgk2...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


terkejut aku.....


meh close up lg....

puas la aku duk pk hr tu hr apa...
nak kata anni. , dah lepas..
nak kata bday..lmbt lg...
dan aku pk jugak..sejak bila mr azam tau+kenal psl coach nih?

dan2 tu jugak aku g masuk bilik..
jentik2 telinga mr azam..bisik2 sikit kat telinga suruh dia bgn...
hah3x...jahat gile aku kan...
pas dia bgn, aku borak la pasal anak2 dulu...
pas tu br la mula kan soal siasat...
heh3x....

cerita nya;

hr tu unit dia kena standy utk coach pavillion buat sale ke apa ntah...
so, klau ada call utk request temporary increase limit...
so, diaorg kena buat la kan....lebih kurang mcm tu la cite nya....

dia suruh aku bukak..
dgn rakus nya aku pun tgk la isi bag tu....
ceh....


kotak-royal selangor pewter

dan isinya.....




apa erk org panggil benda ni..
aku pun xtau..utk tindih2 kertas tu...
siap engrave nama company mr azam tuh...


pastu dpt jugak voucher nih....
erm..xde maknya nya aku nak guna....

mr azam cite la..
yg kena standby brp org je padahal....
tp semua 21 org kat unit dia dpt....best kan...
dia citer hr tu, butik jam omega pun ada buat mcm tu gak..
tp xde bg apa pun....
diaorg semua terkejut la..
x sangka coach pavillion bg kan....

erm...gitu la alkisah nya....
heh3x.....

aku pun cite la psl hbag coah ni kat mr azam....
dia pun ada tgk katalog yg coach letak jugak kat dlm paperbag tuh....
dia mmg terkejut la tgk harga nya...
dan dan tu aku cakap....
"seb baik wife u x pakai brg branded gini"....
heh3x....

ye la..aku sedar kemampuan aku tahap mn kan...
nak pakai hbag mahal2 gini bkn kemampuan aku..
aku ni tahap burung pipit je...

10 comments:

rATu kEBaYA said...

paper bag coach tu pun mahal gak.. hehehe

~ana~ said...

aishah, dppt paper bag pun nak tunjuk kat blog kan...heh3x...

nieda said...

slow2 nnti boleh pkai..nida pun x mampu nk beli..

~ana~ said...

nieda, insyaallah....:)

A D I A said...

ingat dah suprise coach tadi. takpe babe, tgk kat butik mmg mahal rasanya rege coach, u beli online murah je.

motip nak racun u di bulan pose ni kan.

~ana~ said...

adia, u mesti xpert bab2 online shopping handbag ni kan...:)

sity sha said...

hahaha pandai zam kasi suprise,
tp na,coach dah ramai sgt org pakai.
ari tu dlm lrt,tepi, depan aku duk pakai coach,dh xde exclusive sgt dh..

~ana~ said...

ct, sbb yg imitation bersepah2 org jual..tu yg org pakai pun bersepah2 di mn2 sahaja....tu salah satu faktor aku x suka...brg2 yg ada imitation ni aku jd kureng sikit...

sity sha said...

yupyup jom aim gucci lak :)

~ana~ said...

ct, xpe..xpe..ko jalan dulu..nnti 3-4 thn aku menyusul..keh keh keh...gucci ada imitation x?