Thursday, August 26, 2010

~yeay yeay saya dapat~

hari isnin br ni mr azam g check peti surat,
tgk2 dpt ni...



suka i...
benda free kan sapa x suka...
cepat jugak smpai, kalau x silap aku, 2 minggu lepas kot aku request...
ni gara2 pas bc blog kak d la ni..
anyway, thanks kak d sbb inform pasal benda ni....
actually skrg ni pun mmg pakai libresse..
eh..selesa la..nak cuci pun senang...
panty liner pun pakai brand ni jugak....

korang yg x dpt lg tu, cpt masuk website libresse ni,
dan request free sample....
tu kalau korang nak la free sample ni...
kalau xnak, xyah la kan...:)

10 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sampai jua akhirnya ;-)

~ana~ said...

tu la..thanks erk kak...:)

:: iManja :: said...

wah nak try jugaklah...thx for sharing ana

~ana~ said...

sue, sharing is caring..:)

nieda said...

tq for the info..nak jugak.hehe

rATu kEBaYA said...

wah... dah sampai... tgh menanti jugak ni

~ana~ said...

nieda, cepat2 request.. :)

~ana~ said...

aishah...sabar menanti yea.. :)

Afne said...

afne pn dh dpt ;)

~ana~ said...

afne pun dah dpt erk...heh3x..