Tuesday, September 21, 2010

~jom naik ferry~

hari raya ke.......4...
eh silap..raya ke 5...
xde agenda ke mn2 pun..
kebetulan cousin aku br balik dr trg..
dia mmg duk penang sbb keje sini...
so, ayah dgn ma aku pun alang2 kirim buah duku sikit utk besan dia dan uncle2 dan auntie2 di penang...
bg org penang merasa la jugak kan...

sbb buah tu dah jd rm0.50/kg kat tmpt aku...
xde org nak mkn...

maka nya, hari selasa tu, kami ke seberang lg..cousin aku ni duk kat kepala batas...
seronok borak dgn dia..dah lama gile x jumpa...
since kawin ni susah sungguh nak jumpa dia...

eh eh..back to the topic...
balik tu, mr azam kata dia nak try naik ferry..
walhal dia sendiri pun xtau jln nak g ke jety tuh...
pas tanya org kat tol, seb baik jumpa...x susah pun....:)

ajmal sgt excited ok...
siap kata tu ferry mal...
biasa la dia..semua benda dia punya...
kereta mal, rumah mal, bus mal...heh3x...

ok..layan gmbr....


x reti nak duk diam diaorg nih...




bayar ye..bayar....


tunggu q nak naik ferry...




ajmal dah excited nmpak ferry...


'mok cik, tu bot mal....'


'best mok cik....'


aqil tgk air banyak...




muka2 yg excited bleh naik ferry...:)

ok..tu je cite naik ferry kami...:)
best la jugok..pasnih bleh naik lg...
tp buang ms sikit la sbb kalau ikut bridge, kejap je....
tp xpela..sbb nak bw anak2 jalan2 kan..
lgpun aku sokmo dok complaint kat mr azam..
dia x pernah bw kami naik fery....
so, dia dah bw naik, pasnih aku bleh senyap la..:)

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah x bwk aidil lg naik feri .. lalu jembatan penang dah ;-)

~ana~ said...

kak d, bw la diaorg.;mesti diaorg suka..:)