Wednesday, September 8, 2010

~tag harga~

br2 ni duk kemas bj2 raya anakanda2..
buang tag2 harga...
tag bj pun nak tunjuk kat blog kan????
xpe la..ini blog saya, so suka hati saya la nak tunjuk apa...
>x suka tgk..sila2 tekan X kan atas sebelah kanan tu...



tag je boleh tunjuk..
sbb kalau tunjuk bj x seperais kekdahnya.. :)
x mampu la nak pakai brand mahal2...
tu je la brand yg mampu nya.. (:

8 comments:

nieda said...

tag banyaknya...samalah, beli baju anak murah2 je.pastu ada less

itangmanih said...

akak x sanggup nk tgk tag rege...dh potong,terus buang...kalu x,rs nk nangis...uwaaa!!even x branded sgt pun,kalu kumpul2 byk juger jdnya...uhuk

Nana said...

hahaha xkisahnye kata blog kita kan suka ati la nk tunjuk aapa pon kan

ala sama la kita bli baju murah2 jek
janji lawa kan

A D I A said...

eh i suka kumpul tag harga. mahal ke murah ke tak kisah i simpan je. tapi yg mahal tu sayang lebih skit la hehe.

~ana~ said...

nieda, kena cr ada less...br berhemah nama nya..:)

~ana~ said...

akak, ye la..akak x sanggup sbb akak nya brand mantop2..hah3x..

~ana~ said...

nana, belanja harus berhemah...:)

tu la kan..blog kita suka hati kita la...

~ana~ said...

adia, i mmg suka kumpul tp lama2 buang gak sbb rs menyemak...hah2x...