Friday, March 19, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

owh tetiba saya rasa berminat dgn offer dr Nuffnang ni..
selama ni x pernah pun join apa2 community event yg Nuffnang buat...
teringin pun ada sebenar nya nak join..
tp segan pun ada..
tp kali ni x kira la..nak gak join Projek 400 Nuffnang ni....

saya pasti, ramai blogger2 yg ada akaun Nuffnang kan..
dan sudah tentu korang pun tahu kan yg Nuffnang sedang melancarkan Projek 400.
pada sapa2 yg x tahu lagi pasal Projek 400 ni, jom bc entry ni smpai habis..
saya akan ceritakan pasal Projek 400 ni...

sebenar nya, nuffnang sedang mencari penulis2 blog yg aktif yg berstatus glitterati untuk menyertai;

Gatsby Deodorant Street Fair



so, details untuk event ni adalah seperti berikut;
Date; 17 April 2010
Time; 10am-5pm
Veneu; Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times, Square, Kuala Lumpur

kalau korang nak tahu jugak, diaorg sediakan macam2 acara menarik tau..antara nya cabutan bertuah di mana hadiah nya bernilai lebih daripada rm15,000 untuk di menangi...fuh..best kan...lagi best kalau saya dpt plasma tv sebiji..:)

pastu kan ada permainan gak tau...wah..dah la berpeluang dpt hadiah pastu dpt main2 lagi...antara permainan yg ada ialah sumo wrestling (in air bag suits), gladiator battles dan byk lagi..best kan..excited nya aku...:)
kalau korang nak tahu lebih detail lagi, korang klik sini;



Nuffnang akan bg rm50(akan di masukkan ke dlm akaun nuffnang) gak tau kalau korang g event ni..wah wah wah..dah la berpeluang menang hadiah, dpt main, dapat lak duit..best nya...


so, apa lagi..mark your calendar pada 17 April 2010, jom ramai2 ke Berjaya Times Square untuk memeriahkan street fair ini..

Jumpa anda di sana.......:)

1 comment:

Anonymous said...

Good fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.