Wednesday, May 18, 2011

~random lagi~

hr ni masuk kerja setelah 4 hari bercuti. actually hr isnin tu ambik cuti, sambung terus cuti semalam...pergi jalan2...later2 aku cite...

aku rs hr ni kepala aku sesak sikit duk berfikir...mcm2 benda yg aku tgh fikir, plan nak buat, xtau la mcm mn..harap2 semua nya berjalan dgn lancar..

btw, hari ni aku ada organize pasal CLOTH DIAPER TALK. dah lama nak buat talk ni..kebetulan plak, one of consultant kat sini bg fully support suruh buat talk ni tp sbb dia bz sgt, mmg xde masa, so, dia suruh la kau plak organize. nasib baik la ada kawan yg sudi membantu. dah email2 semua pada kawan2, consultant ni plak duk email kat top management...adus...aku dah menggelabah ni..sbb nya aku plan nak cakap biasa2 je...xnak la buat formal sgt kan. harap2 nnti, xde top management yg dtg, kalau x sure haru biru aku nih...jgn ko keras kejung menggeletar smpai x keluar suara udah la ana oi.....

doa kan aku berjaya yea..:)

erm...aku nak g hntr swing aku g servis nih...lately aku rs suction dia kureng...pump ambik ms lama..tension haku...aku guna avent manual aku lagi cepat...tp masalah nya, bila masa la aku nak g kedai tu...hr ni jadual penuh, ada assessment utk course jumaat ni lg....nak tunggu esok, lmbt la plak aku dpt pump aku balik...erk...

ada lagi satu dua perkara yg aku nak cite/share dgn korang..nak mintak pendapat kawan2 semua..tp dah cukup time la..aku nak kemas botol susu anak2 plak..time aku menulis ni, pukul 615am, lewat sikit buat entry hr ni.biasa pukul 6am, aku dah siap dah...

hr ni aku x pasti lagi sessi bw aku ada ke x...harap2 sempat la aku ber bw...semoga tuhan mempermudah kan segala urusan harian ku..amin...

5 comments:

SyidaGorjes said...

selamat berjaya dgn CD talk tu!

p/s:bole dpt CD murah tak?

mama_umar_maryam said...

wahhh,all d best ana! xpelah,biar org2 top mngmnt dtg dgr,hehehe,biar die tau pekerja die ade usehe utk go green!

rATu kEBaYA said...

semoga berjaya ya...

maya amir said...

wahh ana!! bagus dpt buat talk psl CD.. nanti review camne reaction derang k:)

eh nanti 4/6 nak dtg jb eh? lepak mana nanti.. ana nnti amek no phone saya kat blog saya k.. so far memang tadek plan ape2 tapi takut last minute balik kg..tapi roger jek saya k:))

Cik Pah said...

relax..buat kerja dulu..baru lah berblog okay.
nnt update pasal talk tu..ini talk yg kedua kan lepas bf talk ari tuh..