Saturday, February 18, 2012

~dalam kepala...~

dalam kepala otak, mcm2 nak buat; (xtvt membakar la....)

blueberry cheese tart
marble choc cheese brownies
muffin chocolate
chocolate cream cheese layer cake
chop chips cookies


tp satu apa pun x buat...
konon la weekend minggu lepas nak buat,
tp ampes la...minggu ni plak mmg x la...dah ada xtvt lain...

hopefully minggu depan, di kurnia kan vitamin kerajinan yang tinggi utk buat tu..x buat semua pun, buat salah satu pun dah ok...dah terliur dah nak mkn nih..aishhhhh.....

6 comments:

itangmanih said...

X jadi blk kg ke na?

Ermayum said...

Boleh bukak kedai kek da hiks

maya amir said...

ana...i dah try cookies tu..sedap giler.. thanks ana... nanti kite up kan..ngeeee:)

mama_umar_maryam said...

hik3,aku nk buat kek batik yg superduper easy tu pon xbuat2 ana..huhu

Syida said...

ana buat la
nti akak dtg rasa time lunch :)

Afne said...

ana, afne lama tak mebaking & grilling. takde mood sbb kwn mkn takde :(