Wednesday, February 8, 2012

~kerana mu steering lock.....~

kami terperangkap selama 1jam 1/2 kat viva home....
punca nya tersalah pasang, dah x boleh nak bukak...
hazab wei...
call insuran, diaorg xleh nak buat apa2...
technician diaorg mmg xleh nak buat kan...
kalau nak tow pun, kena bukak stering lock tu...
nak tow apa ke bende nya kalau keta x rosak kan....







nasib baik jugak parking depan2 entrance,
so, bila guard nmpak, tnya apa mslh...
tp guard pun xleh nak tlg sbb x reti...
last2 dtg budak2 maintenance, rupa2 nya guard td panggil diaorg...
budak2 tu tlg cungkil smpai la terkeluar semua biji2 kecil kat stering lock tu..
godek2 lagi...end up...dpt jugak bukak...
fuh....akhir nya....

mmg dah rosak terus la steering lock tu...
tamat la riwayat kamu selama 1 thn 8 bln bersama kami..:)

4 comments:

MrJocko said...

sib baik buleh bukak...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

erks .. sib baik bleh bukak ana ..

rATu kEBaYA said...

dah lama tak pakai steering lock ni.. leceh gilerlah.. tapi tak pernah pulak alami macam ana.. boleh pening kepala dibuatnyakan..

mama_umar_maryam said...

waduh..seb bek atlast blh bukak jugak..peh..klu zt cpt je nek tensen