Saturday, February 25, 2012

~tempahan chocolate cake, oreo cheese cake, chocolate cake layer cream cheese~

since post semalam tu, ramai plak yg komen dan ber email utk tnya kan pasal kek tu.
pada sapa2 yg nak tempah kek2 tu, boleh la email kat aku; bakawali0797@yahoo.com

aku terima tempahan utk;

1. kek coklat
Link2.oreo cheese cake
3.chocolate cake layer cream cheese

so, pada sapa2 yg berminat tu, boleh la email aku utk details pasal harga & delivery yea.

2 comments:

watyz said...

masyuk arrr.... go ana go!

Queen said...

selagi mek ada lagi hantu kek dalam diri..mek gigih buat dantak order..hahaha..

tapi kalau teringin bebenor boleh la order sini ye tak.. =p