Tuesday, February 7, 2012

~mainan~




baru2 ni beli bekas besar gedabak ni kat nsk sbb nak letak mainan ajmal dgn aqil. since pindah, kotak mainan diaorg mmg kami x bukak pun lg sbb xde tmpt nak letak. so, lepas beli bekas ni, boleh la bukak kotak tu. penuh la kotak ni dgn mainan diaorg. macam2 jenis mainan..pening aku tgk. sblm kotak ni bukak, diaorg just main lego dgn cars je. sbb yg tu mmg letak asing. so, sebulan lepas, mmg tu je la mainan diaorg.



tp lepas beli belas ni aku rs mcm nyesal plak. sbb better beli yg kecik pastu asing kan mainan ikut jenis kan. kalau car, letak dlm satu kotak, buku letak dlm bekas buku. tp nak buat mcm mn kan. dah beli...erm...kesian plak tgk diaorg tercr2 mainan yg diaorg nak...kadang2 kena selongkar smpai ke bawah, br jumpa mn mainan yg nak...hu3x...


3 comments:

shakila mubarak said...

kotak menan lg besar dr aqil. hee..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana aku ada kotak besar gitu ada 3 box .. amikk kau .. tp bagus jimat space ..

mama_umar_maryam said...

hmm,samelh..igt nk beli 3 bekas besar baru blh humban sume toys diorg