Wednesday, February 1, 2012

~cuti~

hari ni public holiday u all...jgn jeles tau pd sapa2 yg kena kerja tuh..:)

x plan pun lg nak buat apa hr ni, rs mcm nak buat cookies la, nak buat kek la..tp yg pasti kena basuh baju jugak....cadang nya lg nak bergarden sikit ni....akar pokok pandan tu dah naik ke atas..kena timbun dgn tanah sikit nak bg dia ok sikit. kang nnti mati plak pokok pandan tu. dah la pokok bunga melur dah mati dah...adoi la...sayang plak..elok2 dia berbunga, tup tup dah mati...adakah ni petanda aku x reti bergarden?????

okla...nak hntr ajmal g school ni...nnti2 kalau free, aku update lg..:)
bye u all...selamat bekerja (pd yg kerja la...)

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah selamat bercuti org2 KL ;-)

watyz said...

dh siap cookies pos ke melaka ckit yer!!! hehehhe

nieda said...

selamat bercuti warganegara kl.. hari ni nieda buat home made satay.. hehe

Onesue said...

Saya pun bercuti juga, dah masuk tiga hari, menjaga anak lelaki kena 'chicken pox'. Sebenarnya jika diberi pilihan, saya memang suka jika tidak bekerja....hanya menguruskan rumahtangga tetapi mempunyai sumber pendapatan yang lain. Buat cookies xpandai, menjahit pun xpandai, kedai online dah lama buka tapi xmendapat sambutan. Ada cadangan x?