Friday, April 16, 2010

~korang dah ready utk Gatsby Deodorant Street Fair??~




korang dah ready nak g sana?
jumpa nnti ye kawan2...
nnti tegur2 la saya ye..saya ni ala2 pemalu sikit...
nak muntah aku tulis ayat ni..uwek..
xde...saya betul kan balik ayat ye...
saya ni pemalu utk bertegur sapa buat kali pertama...
bila dah lama2, saya akan bertindak menjd seorg yg x reti berhenti berckp...
hu3x....

adia, harap2 kita bleh jumpa...:)
mamatisya, jgn lupa tegur ana ye...
dan pada sapa2 la yg silent reader blog saya ni, nnti tegur2 la ye...
gaya mcm ramai je silent reader....perasan x abis la......

7 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita x join event nieh .. duk umh jer ;-( .. ana nanti updates blog ok ;-)

~ana~ said...

insyaallah kak...:)

Nana said...

slamat bergathering la kt sana ek
xpat join..

A D I A said...

erk nak jumpa camne tu. kita tak gi gak event ni, tunggu ana update je hehe..

~ana~ said...

nana- tunggu ye kita update..skrg ni tgh cr mood rajin..hu3x..

adia-lor..x pegi ke..erm..ingat kan adia pegi..xpe la..nnti tunggu ana update je la ye..:)

mama_umar said...

hehehe..cpt updet ana..nk tgk gifts ape ana bwk balik =)

~ana~ said...

zt..tunggu ye..jap lg..berenti rehat jap..:)