Sunday, October 30, 2011

~30 october....~




30 october tiap2 tahun, kami berkongsi tarikh lahir....

happy birthday to me & my dearest son, aqil raziq bin noor azam hanif.
moga kami berdua di panjang kan umur, di murah kan rezeki dan berbahagia selalu hendak nya...

aku ni, hr ni dah genap 30 thn...alhamdulillah masuh lagi di kurniakan kesihatan yang sihat walafiat even kenkadang demam, sakit itu la sakit ini la...tp aku anggap itu semua sebagai penghapus dosa2 kecil aku....
moga apa yang di cita2 kan oleh aku akan tercapai....amin.......


utk aqil raziq bin noor azam hanif

alhamdulillah akhir nya mama berjaya menyusu kan aqil dgn susu badan mama sepenuh nya.....
even bnyk tempuh halangan tp akhir nya mama puas..mama bangga di atas pencapaian ini.
aqil skrg ni dah pandai kira 1-10 dlm english even ada satu dua huruf tertinggal..
dlm bahasa melayu mmg aqil x brp pandai sgt...
thanks to ipad..:)
aqil skrg ni pun dah bnyk cakap sikit...suku kata tu xde la bnyk sggt dia boleh cakap...
but mmg nmpak improvement dia dlm percakapan...
nak kata pelat tu xde la sgt but sometimes ada jugak yg kami x faham....
tgh berfikir bila nak start potty train dia. mr azam pun dah bnyk kali tnya.
semalam ada jugak buat half day. berjaya la jugak....
apa lagi yea improvement aqil, mama dah lupa la...
oh ya....aqil boleh pakai selipar yg style sarung kat celah ibu jari tu..
mama bangga sbb ajmal until now x boleh pakai selipar style gitu.

11 comments:

aThidEaN said...

happy birthday kak ana n aqil

Cik Ina Do Do Cheng said...

Happy besday ana, semoga Allah SWT kurniakan kesihatan yang baik, panjang umur dan dimurahkan rezeki ye.

bestnya berkongsi besday ngan anak. untuk Aqil razil, jadi budak baik dan anak soleh bila dah besar ye. anak ngan mak muka sama.

shakila mubarak said...

happy birthday kakna & aqil!

Farrah Hasna said...

besday same dgn anak ye..bestnye!!

Afne said...

happy birthday hana & aqil!

Nurull 101 said...

happy besday nana n aqil.. aqil dah 2 thn ye? kire dah grad BF la nih ehh? congrate lg skali

~ As ~ said...

happy birthday to both of u... p/s: wahhh blog rumah baru.

| SUE | said...

hepy belated besday to ana & aqil. wah besh tu berkongsi besday :D. semoga kalian dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik berpanjangan....amin!

Ermayum said...

happy belated besdayyyyyyyyyyyyyyyyyy
panjang umur murah rezeki anak dan ibu :)

A D I A said...

i tertarik dengan handbag u. erk lain nnt i komen. takleh fokus.

~ana~ said...

athudean-thanks..:)

kak ina-terima kasih bnyk2 akak...amin.....:)

kila-thanks..:)

farrah-berkat doa mama dia suruh kuar sama date dgn mama dia..:)

afne:-thanks ya!

huda-thanks..yup..dah graduate..alhamdulillah...

as-thanks..lawa x umah aku..:)

sue-thanks..amin....:)

sis ermayum:-thanks a lot kak...amin.....:)

adia:-handbag murahan je tuh..:)