Tuesday, October 25, 2011

~we proud of you~

ni cerita hari sabtu tu, family makcik aku dtg dr trg utk menghadiri majlis konvokesyen anak dia yuhanis.ma, ayah dan cik pun turun sekali utk memeriah kan majlis..:)

actually family makcik aku yg ni mmg rapat dgn kitaorg...cousin aku 5 beradik dah dr kecik mmg mak aku jaga bila parents dia bekerja...so, kitaorg semua mmg rapat sgt2 la....konvokesyen anis, hari sabtu sidang ptg...tghri tu siap g mkn2 lg..end up kitaaorg terlambat...dgn nak cari parking nya lagi...nak ke dewan lagi...alhamdulillah..berjaya jugak che ngah dan ayah lan masuk dewan...fuh....ok, x payah cite panjang lagi..tgk gmbr la..:)



empunya diri...


memegang title best student award and vice chancellor award for bachelor of legal studies (hons) utk konvokesyen kali ini...


we proud of you...kalau dulu kami semua berbangga apabila kak konvo dlm bidang law, ni kami lagi2 berbangga dengan pencapaian vice chancellor award nya...:)


bersama keluarga..


bersama keluarga kecil kami


bersama mak dan abah....


us....


bersama ma, ayah, mak dan abah




sumber inspirasi yuhanis..:)

5 comments:

watyz said...

tahniah!!!
nape muka anak ana gitu?? cam pelik ade penat pon ye jugak... :)

rATu kEBaYA said...

Tahniah...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah dasat tue pakai slempang pinky .. kita duty as emcee hari ahad .. kalau tak sure dpt jumpa ana ;-)

Ermayum said...

best student award tu :) boleh lah yang lain jadikan contoh

mama_umar_maryam said...

wahh tahniah!!mmg kebanggan famili nih!