Monday, October 24, 2011

~weekend~

hi korang....
salam hari isnin....

best rs cuti sabtu ahad baru nih..
rs mcm sekejap je...

actually family aku dan family makcik aku dtg dr trg...
dtg hari khamis malam tu, smpai la semalam...
dtg pun sbb nak menghadiri majlis konvokesyen cousin aku kat uitm..

khamis-sabtu tu, diaorg tdo kat rumah aku....
best je bila ramai2 berkumpul...
ajmal happy je bila org ramai kat rumah dia....
ajmal ni pesen dia, kalau org ramai2 dtg rumah,
mmg happy bkn main lagi...

sabtu lepas majlis konvokesyen tu, terus diaorg gerak ke rumah kak..
tdo rumah kak plak sebelum balik ke trg semalam...

cerita details bersambung nnti sbb aku cr kabel hp x jumpa ni nak upload gmbr...
cerita tanpa gmbr adalah sgt tidak best kan...
plak tu gmbr muka2 kegembiraan..keceriaan...
lg la patut kena letak kan..:)

okla..nnti sambung balik...jumpa lagi..:)

2 comments:

rATu kEBaYA said...

ramai2 mmg meriah.. tapi kekadang time tulah diorang ni nak tunjuk pandaikan.. macam anak aishah.. ada je nak tunjuk kalau org datang rumah..

maya amir said...

skang musim convo..sana sini convo.. alaa..mana gmbr?:)