Friday, October 14, 2011

~saya sudah dapat~

yea..saya sudah dpt4 keping complimentary pass dr nuffnang...
thanks a lot nuffnang...:)

semalam tghri la pergi ofis nuffnang ni. x susah pun...
dr ofis, ikut kg baru, jalan sultan ismail, jumpa traffic light simpang 4 yg kat klmu tu,
pastu terus je..dlm 20meter (ni aku agak sbb aku x reti 10meter tu jauh mn), nmpak yellow cab pizza.
masuk simpang kat yellow cab pizza tu, terus je..jumpa bangunan tinggi sebelah kanan. tu la bangunan dia. naik tingkat 12B.keluar lif, terus ke kiri.
kat pintu2 tu ada la tulis, nuffnang ofis..:)

erm..tgh fikir2..nak tgk cite apa yea....

6 comments:

maya amir said...

wah bestnye..nak ikut tgk wayang:)

p/s : ana dtg jb bile?

rATu kEBaYA said...

bestnyer dapat ticket free

Nurull 101 said...

nana dapat kenapa? die bagi dlm acc nuffnang ekk

Huda said...

tgk cite mr.bean :) bestla ana..huda duk manjung, so x dptla tiket free tu..

mama_umar_maryam said...

tgk citer lion King ana!!!hehehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

tahun lepas cik ina dah terlepas, tak de orang nak tolong collect.ciankan. Ana bolehlah enjoy ngan family tercinta.