Tuesday, October 11, 2011

~yeay..yeay..saya dapat....~



selama ni asyik dok tgk blogger lain je dpt tiket free dr nuffnang nih...
skrg turn aku plak..yes.....yes...
suka mak nok....sapa x suka benda free kan...
bln ni kat birthday i, tu yg i dapat...
pd yg x dpt, jgn jeles, nnti turn korang smpai jugakkkkk.....

xtau lg bila nak pergi ofis nuffnang nih..
nasib baik sorg officemate dah pernah g ambik tiket ni,
so, just tnya dia je la lokasi kat mn...
nak tunggu aku guna google maps, mmg berjanggut....

last week, citibank pun ada bg complimentary utk buat apa ntah...
sempena birthday la jugak...
pedicure manicure kot kalau x silap...
tp malas la nak pergi....
tmpt dia aku rs exclusive sgt..
nnti aku g sorang2 jakun plak...malu je...:)

7 comments:

mama tisya said...

tahniah...slamat menonton wyg free nanti..opis nuff tu senang je..kalo nmpk yellow pizza restoran dkt lorong tu..bangunan color coklat

Afne said...

bestnya tiket free..

afne aritu lambat bukak email. rugi! dpt 4 kan?

Nana said...

hehe selamat menonton
xseme yg dpt tau

rATu kEBaYA said...

hehehe... bestlah dah dapat ticket free.. aishah bulan depan lak.. tu pun kalau dapat.

lieynanilaz said...

suka yaaa...ahakss....nak pegi dengan sapa tuh!!..hehe.

mama_umar_maryam said...

jeles2,zt aritu siap lupe nk redeeem tiket wyg die,huwaaa

Huda said...

best sgt dpt tiket free :)