Tuesday, October 18, 2011

~BBW~

minggu lepas, tgk ramai sungguh blogger buat entry cite pasal BBW nih...

finally smpai jugak aku ke BBW sale ni...mula nya nak pergi hari sabtu, tp duk buat itu ini, kepenatan, hari ahad tu la kami pergi. kul 9am dah kuar rumah sbb ingat g awal, xde org. kakak mr azam pun join kami sekali. kakak mr azam dah pergi tp dia nak pergi lagi, so, join je la sekali kan. smpai2 tu kul 10 lebih sikit2 tu pun dah ramai org. kakak mr azam tunjuk parking yg dekat sikit dgn dewan tu, end up x boleh lalu pun sbb tutup. hush..seb baik x jauh nak kena menapak. ajmal dgn aqil bising2 nak naik tram tp mr azam x layan sbb takut lama nak tunggu tram. lhpun tmpt kami parking tu, x bnyk lg kereta parking, so, tram x lalu la...


budak yg excited nak pergi BBW ni sbb nak beli buku cars....laju je jalan ke depan....


aqil yg maintain je dgn papa...

naik tangga pun nak cepat2...






kat dlm mmg x ambik gmbr dah sbb sibuk pilih buku. malang nya bnyk buku dah xde..buku cars ajmal pun dah xde...aku nak cr buku recipe hersheys..hr tu tgk kakak mr azam beli. tp tgk2 dah xde...hu3x..ajmal pun frust sbb buku cars xde..dia beli komik toy story 3 dgn komik transformers. pastu ada 4-5 buah buku..aku beli 3 je buku resipi, pastu buku parenting and mr azam beli buku utk deco rumah....


frust x dpt buku hersheys, aku rembat buku ni....:)


total semua utk buku2 yg kami beli ni, lebih kurang rm120...murah kan..dpt less lg 5% sbb mr azam pemegang cc titanium ocbc...lg la berbaloi2 aku rs...:)

thn depan, kalau nak pergi, mmg kena g awal2...kalau x, mmg putih mata la tgk org lain dah awal2 rembat buku yg best2....

7 comments:

rATu kEBaYA said...

bestnyer ke BBW.. aishah tak pernah pergi lagi.. klu ada rezeki tahun depan aishah nak g lah

nieda said...

ramai betul yg pergi

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sana sini org terjah BBQ sales ..aku nie gedix2 nak gi ..tp sabtu ahad hubby kje ..busy manjang ..aku jd maid .. x kemana pun ..

maya amir said...

ramainye yg pegi sale ni.. pakkal jauh dari jb, kalau tak ku pegi jua:)

Ermayum said...

oh akak belum pernah pg :D selalu jauh jauh
yang pimpin anak naik tangga tu sapa? tu bukan u kan hehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

berbaloi sgt ana.cik ina minat tengok rancangan masakan jamie tu best. bestnya buku-buku yg ana beli

~ana~ said...

aishah-nnti thn depan, g awal2 supaya x terlepas buku best2...:)

nieda- tu la..ingat kan nieda pergi jugak.

kak d-xpe..thn depan wajib pergi..:)

maya-mai la kl..:)

sis erma-eh bukan akak pergi ke 1st day hr tu?tu my sil kak..kakak azam.

kak ina-tu je buku yg sempat di rembat..:)